Автор
Woman.bg

Мъжката гледна точка или най-дразнещите жени?

Поредната интересна мъжка гледна точка, която този път идва от колега от sportal.bg

Надали всички жени около теб те радват безумно. Даже е далеч по-възможно много от тях да те вбесяват по един или друг начин. Защо? Как? Кои? Виж по-долу.

Шумни

Няма как да не познаваш такава жена - говори силно, смее се силно и изобщо държи всички да я чуват. Само след 10 минути с нея главата ти кънти. А си помисли как ще звучи в леглото - не, няма да ти е яко, ще се побъркаш и само ще чакаш да заспи.

Кифли

Тя говори за маникюрчета, кремчета, гримчета, дрешки, магазинчета, кафенца, салатки, фрешчета, причесчици и всички е умалително! Дали не те побърква това, а? Дани не те?

Наперени

Не само, че знае всичко, а и държи да ти го показва непрекъснато. Прочела е 2-3 книги в живота си, но обяснява как е побъркана по четенето. Ходела на опера през вечер. Другите вечери е на театър. Ползва само еди-каква си козметика. Маниерничи непрекъснато и ти се иска да я биеш по главата със собствената ѝ чанта за 1200 лв.

Четете още: Мъжката гледна точка за оралната любов

Ревниви

Ако ти е гадже, много си се прецакал. Но дори да не е, пак е ужасно тъпо да наблюдаваш как някаква жена се държи с приятеля си, следи дали и коя заглежда, проверява му телефона и изобщо го държи под чехъл. Може да прави сцени, да реве, да крещи, да се тръшка и дори да посегне да го удари. Не се шегуваме. Пази се от такива.

Тъпи

"Е, какво като слушам чалга, това си е истинска българска музика!", заявява гордо тя. Не чете, гледа онези псевдокомични предавания по родните телевизии и е болна почитателка на всички възможни риалитита. Гордее се, че никога не е гледала Discovery Channel, но, виж, телевизия с денонощен поп-фолк - това вече е прекрасно.

Скучни

Тя няма хобита, няма приятели, съгласява се с всеки, мълчалива е, никога не отстоява мнение. Всъщност не е грозна, но не впечатлява с външност. Отговаря едносрично. Ако я питаш къде иска да я заведеш, ще каже "Където ти искаш". Така ще отговори и при избор на храна. И на филм.

Обсебващи

Искаш ли да имаш жена, която да е постоянно с теб? Ще те пита не може ли да дойде на мъжката ви сбирка. Ще иска да дойде с теб на бар. Ще настоява да ходите заедно до магазина. Най-добре е и да се къпете заедно. Когато отиваш до тоалетната, те пита къде отиваш. Иска да знае къде си винаги, но не толкова от ревност, а защото просто няма свой живот. И затова иска да скапе твоя!