Автор
Woman.bg

Мъжете по-често приключват връзка "очи в очи"

Оказва, че мъжете по-често "играят по правилата", когато се стигне до раздяла с половинката, отколкото жените, показва проучване на британския сайт mobiles, предаде БГНЕС.

60% от господата на Острова прекратяват връзката си лице в лице или по телефона. 55% от жените предпочитат съобщенията в Туитър, Фейсбук или по имейл.

94% от мъжете "разчистват" след раздялата като изтриват номера на бившата си вече половинка в рамките на един месец. Тези, които не го сторят, се надяват един ден този номер да им потрябва.

Четете още: 80% от жените ценят най-много чувството за хумор

Дамите се фокусират върху социалните мрежи. Те прекъсват приятелството си с бившите и изтриват всички снимки от връзката им. По-малко мъже се занимават да трият снимките с бившите си от социалните мрежи. И двата пола обаче са съгласни, че това е едно ново начало и че така бившият не може да следи дейността им на необвързани.

Хората на възраст между 18 и 24 години най-често се обаждат по телефона, за да съобщят лошата новина. След 24-годишна възраст те най-често прибягват до Фейсбук или Туитър, за да избегнат неловкия разговор или ако бившата половинка направи сцена на ревност например.

Четете още: Секс след скандал? По-скоро не!