- Жените са меки и миришат хубаво

Мъжете обожават аромата на женското тяло. Комбинацията между естествена телесна миризма с аромата на чистота и парфюм е просто неустоима за тях. Меката кожа също кара и най-твърдия мъж да се разтопи в ръцете на една жена.

- Жената е грижовна

Повечето мъже обичат тези майчински инстинкти, които жените притежават по рождение. А, ако им готвите, ще ви обичат вечно.

- Жените са добри слушатели

Мъжете много често са склонни да говорят с жена, когато имат сериозен емоционален проблем за разрешаване. Жената изслушва по-внимателно и често дават много по-добри съвети от мъжа.

- Бельо!

Мъжете обожават да гледат жената по бельо. Независимо колко се оплаквате от няколкото излишни килограма, със сигурност той ви намира за страшно секси по бикини.

- Жените умеят да изразяват себе си

Често дамите са почти убедени, че мъжете са или безчувствени, апатични същества, или с доста, доста, доста бедно въображение, за да изразят чувствата си. Но всъщност на тях просто не им е в природата да отделят ценно време и усилия, за да украсяват и изразяват емоциите си по начина, по който го правят дамите.

- С жените е толкова хубаво да се гушкаш

Тялото на жената пасва перфектно на мъжкото. Неслучайно повечето мъже предпочитат да спят с вас в поза "лъжички".

- Ханша

Според тях няма нищо по-хубаво от това да гледаш как една жена движи ханша си вървейки по улицата, танцувайки и пр. Тази особено привлекателна извивка в женските форми привлича изцяло вниманието на мъжете.