Сигурно неведнъж сте се питали с какво можете да зарадвате и изненадате половинката си в леглото.

Всяка от нас би искала да бъде част от фантазиите на мъжа с когото е, за да бъде още по-желана от него. Научете кои са едни от най-големите блянове на партньора ни?

1.Тройка с две жени

Макар и да ви се струва клише, наистина това е съкровената мечта на всеки мъж и дори и много от вас да не я приемат, по-добре се примирете. Не сте длъжни да я изпълнявате и дори ви препоръчваме да не го правите. Особено ако имате по-сериозни намерения към този мъж, защото намесата на друга жена, може да създаде проблем между вас.

2.Ролите

Няма как да разочаровате партньора си, обличайки секси костюм. Без значение дали ще сте стюардеса, строга учителка, непослушна ученичка, фаталната жена или медицинска сестра, няма да сгрешите.

3.Суинг

Със сигурност в подсъзнанието си мъжът ви е бил и с жена на негов приятел или просто с някоя позната. Размяната на партньори също спада към сексуалните мечти на представителите от мъжкия пол. Дори и да не ви се вярва, той изпитва любопитство да ви види в обятията на друг мъж.

4.Секс на публично място

Едно от леснопостижимите желания на мъжете, свързани с очарованието на спонтанността, която е ключът към пълноценния полов живот. Какво по-хубаво от неочаквания секс с мъжа, който ви привлича на необичайно място?

5.Садо-мазо изненади

Да, мъжете обичат понякога да проявяваме премерена агресия и да бъдем водещата фигура в секса, особено когато не подозират, че ще предприемете подобни действия. Използвайте въображението си (белезници, въже, маска за очи, играчки, нестандартно бельо...) и бъдете дръзки, той ще бъде повече от очарован.

снимки: weheartit.com, chobirdokan.com, youredmontonwedding.com, pinterest.com, tumblr.com

Последно от woman.bg