Автор
Woman.bg

Мъжете харесват закръглените, жените мразят дебелите

"Закръглена съм и се обичам такава, каквато съм!" Това са думите на млада дама, горда с пищните си форми. Близка позната, която изтъква красивите си извивки с увереност и сила.

В тази връзка си направихме женски експеримент. Излязохме една вечер и се забавлявахме, като същевременно си бяхме поставили за цел да привличаме колкото се може повече мъжки погледи, за да видим "коя от нас ще бъде най-харесвана". Държим да отбележим, че по нищо не си приличаме - една с друга. Какво се случи ли?

Всяка една от нас, обвързана или не, влезе (доброволно) в съблазнителната игра. По време на вечерта танцувахме, флиртувахме и се радвахме на живота. Задачата бе да стимулираме интереса на противоположния пол, за да разберем "какво харесват мъжете".

Изводът? Мъжете предпочитат закръглени жени... или по-конкретно тези, които излъчват увереност. Приятелката ни със закръглена фигура бе победител в надпреварата. С нея танцуваха най-много господа, които я обсипаха с комплименти. Да, всичко е в излъчването. Независимо от облеклото, телосложението и/или годините - мъжете са привлечени от освободените жени. Тези, които приемат себе си. Тези, които се обичат безрезервно. Оттам произтича и силата на женствеността.

Докато тези от нас, подвластни на диетичната диктатура, недоволстват и мразят по-едрите жени, ние честваме триумфа на красотата. Мъжете също са с нас.

Дами, няма нищо по-хубаво от това да сме верни на своята същност. Какво по-приятно от това да вкусваме моменти от живота апетитно?!