Хареса ни наименованието на тъмнорусия нюанс в сайта becomegorgeous.com - “Dirty Blonde”.

Мръсно русата коса посреща приближаващия край на зимата със закачливи слънчеви нотки и много, много естественост.

Познаваме дами, които са тъмноруси по натюр и винаги сме се удивлявали колко нежно, ненатрапчиво и в същото време секси изглеждат. Разбира се, твърде трудно се постига толкова естествен цвят, но пък звездите доказват, че с малко професионална помощ може да се приближим максимално да тази визия.

Брюнетките нямат друг избор освен да обезцветят косата си преди нанасяне на тъмноруса боя. Това се прави и с цел да се убият всички естествени оранжеви нотки в цвета на косъма, които биха саботирали пепелявия блясък на „мръсно“ русото.

Тъмни кичури?

Да! След като косата ви е боядисана в основния пепеляво рус цвят е добре да добавите и няколко по-тъмни кичури, които ще създадат естествен завършек. Нека са с около два тона по-тъмни от основния цвят.

Тъмно руса „омбре“ прическа

Един от големите хитове през тази година отново ще бъде омбре прическата – по-тъмна горна част на косата, постепенно преливаща към по-светло.

Можете да заложите на тъмнорус основен цвят, който изсветлява в краищата.

Един от основните въпроси, свързани с изрусяването е колко светли трябва да бъдат боядисани веждите?

Ако не сте с черна или много тъмнокестенява коса, то няма смисъл да ги изсветлявате. Все пак, целите да постигнете максимално естествен вид.