Плеймейтката Николета Лозанова заяви, че животът й не е циркова арена, така че клоуните да изчезват.

Оказа се обаче, че други жени я имат за същото, за каквото и тя – за злобеещ клоун, който прави обществено достояние всяка своя стъпка.

В този аспект бившата любовница на Валери Божинов Моника Валериева сложи край на търпението си и реши да изрази своето мнение виртуално, пише hotarena.net.

Четете още: Допада ли ви: Новогодишният тоалет на Моника Валериева

На изкусителката й е писнало водещата да се подиграва на всички жени, че едва ли не са втора класа под нея, че имали операции и т.н.

* Моника

Валериева й подсказа, че няма смисъл, тъй като Лозанова, със своята „перфектна визия“, както тя сама си я определя, е била пренебрегната. Вероятно тук Моника визира именно, че футболистът се заиграваше с нея, когато с НиЛо се разделиха.

И ето какво точно сподели приятелката на фолк певицата Андреа (без редакция):

„Мила...на всяка жена се е случвало да я предадат!Вместо да злобееш кой колко е естествен или колко операции има...помисли че въпреки визията не си била предпочетена. И аз съм имала драми в любовта но не съм ги правила обществено достояние,нито съм обиждала модели,певици или просто красиви жени!Има едно качество-КЛАСА което трябва да придобиеш но повярвай ми само с пари няма да стане,манталитет.....!!!!"

* Николета

Четете още: Моника Валериева: Не съм имала интимен контакт с Валери!