Филмите на Джеймс Бонд са прочути със своите коли, луксозни и ултрамодерни аксесоари. Неделима част от сагата за шпионина на Нейно Величество е и неговата спътничка.

Момичетата на Бонд са едни от най-красивите и талантливи актриси. Започвайки от Урсула Андрес, чиято незабравима поява в бански от водите на Карибско море се е превърнала в класика, до Ева Грийн и Олга Куриленко, които партнираха на Даниел Крейг в последните два филма.

Оказва се, че едно от момичетата на Aгент 007... е момче. Каролин Коси днес е на 57 години. Тя е бивша британска манекенка. През 1981 г. се снима в "Само за твоите очи", където героят на сър Роджър Мур се бори с мафията и агенти на ЩАЗИ в Гърция.



Каролин Коси не винаги е била дама. Тя, всъщност той е роден като момче – Бари Кенет Коси.

През пубертета той осъзнава, че иска да бъде жена. Коси сбъдва мечтата си на 31 декември 1974 г. когато е на 20 години. Подлага се на операция за смяна на пола в Лондон и след това прави шеметна кариера на модел.



Каролин позира за водещи модни списания като "Харпърс базар" и "Вог", а през 1981 г. даже се съблича за "Плейбой".

Тя е първият транссексуален, който се появява на страниците на "мъжката Библия". 10 години по-късно тя повтаря успеха си и отново позира за списанието на Хю Хефнър, пише БГНЕС.