На 12-ти юни, популярната латино джаз формация Mo’Horizons Soundsystem се завръща в София, за да превърне Sofia Live Club в център на музикалните събития, в които удоволствието ще е гарантирано от добрата музика на живо и комбинацията на тропически ритми и бразилектро звучене. За шоуто у нас ще пристигнат екзотичната вокалистка Denis M’Baye, перкусиониста Nene Vasquez и добре познатия ни Ralf Drosemeyer.

MO'HORIZONS е от любимите формации на българските меломани и не се нуждае от представяне, но въпреки това ще споменем, че умелото преплитане на много стилове като боса нова, бразилектро, латино, соул, фънк, дръм‘н‘боса е причината за световния успех на групата. Имат издадени пет студийни албума с многобройни хитове, които безкомпромисно утвърждават уникалният топъл и танцувален звук на MO'HORIZONS. На световната фестивална и клубна сцена те са гарант за приповдигнато настроение и музика, от която стъпалата трудно се задържат на повърхността.

В петъчната вечер, каним всички любители на горещите емоции в Sofia Live Club, за да посрещнат лятото с коктейл в ръка, под звуците на ‘’Ai Mi Morena’’, “Yes Baby Yes” “Foto Viva”, “Come Touch The Sun”, “Remember Tomorrow”, 'Koito Pie Bira', както и още много други любими парчета от дискографията на немската формация.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 15 лева, могат да бъдат закупени от утре 23-ти април в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 20 лева.