Автор
Woman.bg

Модният подпис на най-известните дами в шоубизнеса - II част

Продължение от I част

Време е отново да погледнем към звездното небе и да видим кои са любимите модни артикули на най-известните дами в шоубизнеса, да почерпим вдъхновение от тях и ние да си изградим собствен стил, който да ни отличава!

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Шапки "федора"

Не знаем точно колко шапки тип "федора" притежава моделката Роузи Хънтингтън-Уайтли, но със сигурност знае как да ги съчетава! Сладураната с перфектно форми често допълва стила на елегантната федора с блейзър и впити дънки, които да подчертават фигурата й.

Кейт Мос

Тънки шалове

Едва ли някога би ти дошло на ум да си сложиш къс шал, или вратовръзка, просто за разкош, но ето че модната икона Кейт Мос го прави! В комбинация с винаги небрежната коса и лекия грим, стилът на Кейт Мос е неповторим!

Кийра Найтли

Дънков гащеризон

Пресъздаваща напълно британския стил в модата, актрисата Кийра Найтли има една запазена марка и това е дънковият гащеризон. Небрежна, в хипстърски мотив, с подходящите аксесоари, звездата изглежда небрежно, но шикозно.

Оливия Палермо

Яке, наметнато на раменете

Оливия Палермо като фешън икона показва, че знае едно от основните модни правила - че якето, носено на раменете е изключително стилно. Каквото и яке да избере, тя знае как да го съчетае с останалата част от тоалета си и да изглежда в крак с тенденциите.

Жизел Бюндхен

Впити панталони и ботуши

Впитите панталони са запазена марка за слабото и издължено тяло на Бюндхен, защото го подчертават по най-добрия начин. Клинове и панталони в черно и тъмни цветове, съчетани с ботуши за зимата или есента, по моделски правят визията готина и небрежна в същото време.