Автор
Woman.bg

Модният подпис на най-известните дами в шоубизнеса - част I

Всяка жена има любими аксесоари и дрехи, които обича да носи във всяка ситуация и които й стоят толкова добре, че се превръщат в нейна запазена марка. Звездите също имат свой "автограф", който ги прави уникални и запомнящи се и с които свързваме тяхното световноизвестно име.

Виктория Бекъм

Големи слънчеви очила

Стилът "пош спайс" никога нямаше да е същия без огромните слънчеви очила, наложени от Виктория Бекъм. Силната жена до Дейвид Бекъм ги обожава, особено в комбинация с класическа дреха като тренчкот или тоалет в черно, също любим на дизайнерката и бивша певица.

Тейлър Суифт

Къси панталонки

Късите панталонки са запазена марка на певицата, като чудесно подчертават дългите й крака и издължената фигура. С висока или ниска талия, тези панталонки са перфектни както за ден в звукозаписното студио на певицата, така и за романтична разходка с новия мъж до нея Калвин Харис.

Вдъхновение за твоя летен гардероб: Моряшко райе

Сиена Милър

Класическа голяма черна чанта

Класическата голяма черна чанта, удобна за всекидневния стил и работната обстановка е запазена марка на русокосата актриса Сиена Милър. Удобството и фактът, че може да събира много неща прави тази чанта задължителна за гардероба на всяка жена.

Сара Джесика Паркър

Сив блузон/пуловер

Екранната Кари Брадшоу спазва едно златно правилно на съчетаването на цветове, а именно: светло сивото отива изключително много на руса коса. В свободното си време Сара Джесика обожава да носи тази удобна и красива дреха, която напомня чара и небрежната елегантност на 90-те години.

Кара Делевин

Маратонки/спортни кецове

Моделката - лудетина притежава уникален стил, който си е създала през годините и който я прави разпознаваема. Тя обича да носи маратонки и спортни кецове по всякакъв повод, като обича да подчертава, че не се взема особено на сериозно, с което печели многобройните си фенове по света.

Бохо-шик: Как се носи?