Автор
Woman.bg

Модните инвестиции на всяка жена – във всяка възраст!

Ако се обърнеш назад към времето, в коeто си била тийнейджърка ще видиш, че различни неща са те вълнували – срещи, купони и домашни, онова момче, което искаше, но не можеше да имаш.

Различните възрасти дефинират и различните ти подходи към модата и нейните „задължителни“ покупки – като млада жена залагаш повече на евтини дрехи-еднодневки, но с времето ти става ясно, че онова палто от хубав плат и в черен цвят ще го носиш много по-дълго, отколкото сладката блузка от трико.
Представяме ти модните инвестиции на всяка възрастова група, заедно с обяснение защо е изключително важно да си закупиш поне един такъв предмет, който да остане в гардероба ти/дома ти докато станеш поне на 60!

На 21: Обувки от хубава кожа на висок ток
Не знаем дали са ти го казвали, но обувките са онова, което те отличава от болшинството от хора по улиците не само защото те показват класа, а защото ще те карат да се чувстваш добре в кожата си. Избери класически черни такива от хубава кожа с любимия ти тип токче.

На 25: Чанта, която прави впечатление

Няма нищо, казващо по-силно: "чака ме бляскаво бъдеще!" от една красива чанта от качествена кожа, тип "бъркин". Разбира се, тя може да бъде такава, каквато на теб ти харесва - в ярък цвят, или с дълги дръжки, точно по твоя стил!

На 30: Тренч/палто от естествена кожа или на солидна модна марка

Няма да те лъжем, в живота ще има и дъждовни дни, както и такива, в които колата ти няма да пали, ето защо е хубаво да можеш да реагираш правилно във всяка ситуация. Един солиден тренч/палто е това, което ти трябва!

На 35: Нещо само за теб

Тъй като се предполага, че на тази възраст вече ще имаш деца, е хубаво да си помислиш кое е нещото, което ще те накара да се чувстваш пак на 20 и да се поглезиш. Ако си харесала онези модерни очила с красива рамка, или пък най-новия скъп парфюм - сега е моментът да си го купиш!

На 40: Хубав масивен/нежен пръстен

Масивният златен пръстен определено ще направи впечатление, особено ако си бизнесдама, или се движиш в богаташки среди. Хубавият пръстен никога не излиза от мода!

На 45: Часовник

Когато си на 20 времето не е от такова голямо значение, но когато станеш шеф на ръководна позиция, времето за теб ще е пари, ето защо е хубаво винаги да знаеш колко е часът!

На 50: Онази вила на плажа

Забрави за дрехите и аксесоарите, ако вървиш по пътя на мечтите си и си натрупала достатъчно капитал всичко, което ще ти трябва, е вилата на мечтите ти на плажа!