През последните седмици целия ни редакторски колектив е на зелена вълна що се отнася до избора на тоалети. Този цвят неизменно присъства под една или друга форма в ежедневната ни визия, а някои от woman-ките толкова не могат да се наситят на въпросния красив летен цвят, че все търсят нови и нови дрехи и аксесоари, потопени в него, които да си купят.

Затова и приветствахме с въодушевление решението на барбадоската дива Риана да заложи на тоалети, решени именно в този цвят, но признаваме си ентусиазмът ни относно визиите ѝ траеше едва няколко секунди, защото по-внимателно вглеждане ни хвърли в шок и ужас. Макар и издържани в любимия ни цветови тон визиите на Рири представляваха истински апотеоз на безвкусицата.

Първият облик певицата бе подбрала за вечеря със семейството навън - повод, за който повечето дами биха избрали по-семпла и елегантна визия, но не и Риана. Без свян красавицата гордо демонстрираше разголеното си тяло пред родата посредством прозрачна дантелена рокля. Само по себе си въпросната дреха, която е дело на Gucci, е красива и ефектна, но начина, по който звездата я носеше - без бюстие или сутиен и с черни бикини, силно прозиращи, превръщаше визията ѝ в истинско модно бедствие. Компания на дрехата правеха сребриста чанта и ексцентрични обувки на висок ток.

Само два дни по-късно Риана се появи с друга зелена рокля - мини и силно напомняща на несполучлива абитуриентска рокля. Допълваха я токчета с помпони, които допълнително засилваха нелицеприятния облик на визията на звездата.

Ким Кардашиян, която в последно време сякаш е абонирана за участие в рубриката ни "Модните гафове на звездите" се разписа с поредния неподходящ за фигурата си тоалет. След като демонстрира спираща дъха визия по време на фестивала в Кан, която ни накара да вярваме, че най-накрая е започнала да подбира тоалети подходящи за фигурата си, Кими пак ни разочарова вчера, появявайки се с силно впита мини рокля - най-общо казано дреха, която ни най-малко не ласкае тялото ѝ.

Положителното в случая е, че риалити дивата най-накрая излезе от плена на бяло-бежово-черната гама и заложи на дреха в ярък цвят, идеално кореспондиращ си с тена на кожата ѝ. Надяваме се следващия път да улучи и кройката, и размера.