Изпращаме последния работен ден за тази седмица с поредната порция модни гафове от звездите.

Започваме с Ким Кардашиян, като няма как да не отбележим, че в последно време тя е вечното присъствие в компилациите ни, посветени на модните недомислици. Този път естетическото прегрешение, спечелило място на риалити дивата в селекцията ни, е визията, която тя бе подбрала за обяд със семейството си преди броени дни в Малибу.

Доскоро Ким бе в Исландия, където поради ниските температури явно не е можела да носи любимите си разголени тоалети и сега е твърдо решена да навакса, залагайки на дрехи, демонстриращи колкото се може повече плът. Или поне така си обясняваме решението на арменката да заложи на комбинацията от бял топ, от който преливаше наедрелият ѝ бюст, и бял панталон толкова впит в тялото, че първоначално решихме, че е клинче.

Думите са излишни, снимките казват достатъчно, но все пак не можем да не подчертаем, че въпросният облик е поредното отблъскващо свидетелство, че Ким не знае как да подчертае даденостите на тялото си...



Вчера се състоя ежегодната гала вечер Time 100, по червения килим на която се разходиха стилно облечени дами и... Ники Минаж, представляваща нагледно доказателство, че солидната банкова сметка не гарантира безупречна визия.

Колоритната певица изглеждаше меко казано потресаващо в дантелен тоалет, които бе толкова прозрачен и къс, че ще се учудим, ако анатомическите ѝ подробности не са били видени от всички присъстващи.

Решението на Минаж да допълни дрехата с високи ботуши въобще не бе в услуга на фигурата ѝ и я правеше да изглежда още по-ниска.