Отново дойде онова време от седмицата, в което обръщаме внимание на модните прегрешения на известните дами от света на съвременния шоубизнес.

Любов ли бе да я опишеш

Започваме днешната си компилация с кралицата на риалити форматите и модните недомислици – нейно величество Ким Кардашиян и по-конкретно с визията, която тя демонстрира преди дни по улиците на Исландия.

Кими никога не е криела афинитета си към оформящото бельо, като в това няма нищо лошо, стига обаче риалити дивата да го носеше под дрехите, а не за сметка на тях, както направи в Рейкявик.

Тогава, въпреки минусовите температури, Кардашиян реши да се разходи по улиците на северната държава само по два чифта тънко стягащо бельо, носени един върху друг.

Модната недомислица на Ким се допълваше от палто от естествен косъм, което сме сигурни, че е докарало до ярост активистите от PETA, и бели апрески от колекцията на съпруга ѝ.

Голи снимки + звезди= ВНЛ

Пак ли ти, Риана?

В днешната ни селекция участие отново взима Риана, която в последно време не пропуска да се включи в нито един от материалите ни, посветени на модните гафове на звездите.

Този път участие ѝ спечели визия, която всъщност успя да предизвика спор у нашата иначе така задружна редакция. Една част от екипа ни оприличава тоалета на барбадоската красавица като огромно великденско яйце, а другата като нещо, върху което е повърнал еднорог, но всичките до една сме единодушни, че визията на певицата е истинска модна катастрофа.

Решението на Рири да съчетае въпросния анцуг с токчета и елегантна чанта допълнително утежняваше модното ѝ прегрешение. И точно когато си мислехме как по-зле не може да стане, на хоризонта се появиха ултра кич слънчевите очила.

Еротичното шоу на Риана

Момичета, спрете се!

Блек Чайна и Амбър Роуз са си първи дружки от известно време насам, като двете споделят не само любовта си към партитата, но и афинитета си към всевъзможната демонстрация на пищните си форми, дали натурални, дали изваяни от пластичен хирург, е тема на друг разговор.

И въпреки че винаги сме уважавали дамите, които не се притесняват от женственото си тяло, сме на мнение, че тези двете минават границите и на естетиката, и на благоприличието. Доказателство за думите ни са визиите, които Блек Чайна и Амбър Роуз демонстрираха преди дни на парти в Атланта.

Въпросната вечер външният вид и на двете се открояваше с впити бели тоалети, впиващи се във всеки сантиметър от тялото. Да, на ясно сме, че и двете искат да привлекат вниманието към себе си, но несъмнено могат да постигнат това с по-стилни визии, които да са съобразени със спецификите на фигурата им, например ефирни материи, нежно обгръщащи тялото, и най вече с тоалети, които да са провокативни, но да не изглеждат толкова пошло.

Поредна порция големи Д-та