Днешният ден ни посрещна с няколко доста фрапиращи звездни стайлинг решения, демонстриращи такава липса на вкус, че просто нямаше как да не ги споделим с вас.

Риана, трябва да се шегуваш!

Това беше първото нещо, което си помислихме, когато видяхме визията, която певицата демонстрира преди дни на гала вечер в чест на Лайнъл Ричи. Второто бе – коя е думата, най-точно описваща тази модна недомислица, като на ум не ни дойде нищо друго освен "катастрофа".

Не само, че Рири бе решила да облече изящната дълга рокля на голо, без помен от подплата, в резултат на което на показ бяха не само гърдите ѝ и червените ѝ бикини, но и компания на скандалния ѝ тоалет правеха обувки– на равна подметка, заострени отпред, но с дизайн, наподобяващ кецове Converse. Най-общо казано аксесоар, който би докарал до депресия всяка що-годе стилна дама.



Бельо на показ... отново!

Бельото на показ е може би един от най-честите гафове, с които се разписват звездите. Разбира се, на едни известни дами им се случва да развяват бикини доста по-често от други. Кайли Дженър например почти всяка седмица показва на дебнещите я папараци с какво бельо е, а ако съдим по това на тоалети с каква нищожна дължина се спира, вече започваме да си мислим, че умишлено иска да показва бикините си.

Флорално бедствие на хоризонта

Обожаваме Гуен Стефани и нейния стил, открояващ се с пленително пънк излъчване, затова и с тъга отбелязваме, че в последно време тя все по-упорито се дистанцира от него.

Доказателство за това е късото цветно яке от Keita Maruyama или иначе казано флоралното бедствие на n-та степен, на което звездата бе заложила за своя светска поява преди дни и което никога не би погледнала преди години.

Мрежестият чорапогащник, допълващ късия черен гащеризон, също не правеше услуга на Гуен и допълнително засилваше евтиното излъчване на визията.