От днес започваме нова рубрика в сайта ни, в която ще ви представяме селекция, проследяваща модните гафове на известните дами през изминалата седмица, защото истината е, че и звездите, които са с неограничени възможности и в близки приятелски отношения с дизайнерите, не са застраховани от грешки и по-нататъшните редове и снимките към тях нагледно ще докажат това.

Звездите и Balmain

Няма две мнения по въпроса – Оливие Рустейн е истински моден гений, но понякога, заслепен от артистичните си наклонности, копнеещ да създаде не просто дреха, а произведение на изкуството, той представя тоалети, които е трудно да се носят извън модния подиум.



Дрехите на дизайнера несъмнено са изящна естетическа наслада за очите, но понякога са толкова къси, прозрачни и с ултрасекси дизайн, че е трудно човек, било то и звезда, а не простосмъртен като нас, да се разходи с тях по улиците или да се появи на събитие без да бъде обвинен в проява на пошъл вкус.

Пример за това е гащеризонът от Balmain, с който преди дни Кендъл бе забелязана в Париж – от една страна е доста екстравагантната горна част, щедро разкриваща бюста й, а от друга прозрачната долна, оставяща на показ бельото на модела, а изводът е един - прекалено много провокация в рамките на една дреха...

В графа неуместни за носене извън пределите на модния подиум попада и синята мрежеста пола Balmain, с която 44-годишната Джайда Пинкет Смит се появи преди дни на едно от ревютата на френския бранд по време на Седмицата на модата в Париж.

Красивата половинка на актьора Уил Смит наистина има невероятно тонизирано тяло, което няма защо да крие, но сме учудени, че винаги толкова елегантната Джейда реши да го демонстрира по такъв меко казано крещящ начин, залагайки на тази пола без подплата отдолу.



Халат ли е, рокля ли е?

Прекалено прозрачните тоалети, с прекалено секси излъчване са изиграли лоша шега не на една или две известни дами, като поредната, паднала в капана им, е звездата от сериала "Империя" Тараджи П. Хенсън.

За светско събитие преди броени дни чаровната дама заложи на така модерната тази година риза-рокля, но подбраният от нея модел на Moschino се открояваше с коланче от плат около кръста и прозрачна дантелена материя, които в комбинация с прозиращия под дрехата сутиен я превърнаха по-скоро в подходящ избор за тоалет, с която би изненадала любимия, чакайки го вкъщи на приглушена светлина и тиха музика, отколкото в рокля, с която да се разходиш по червения килим.



Чорапи със сандали... Сериозно ли?

През последните години Риана се превърна в еталон за провокация, не само заради скандалното си поведение, но и заради не по-малко ексцентричния си стайлинг.

Звездата е залагала буквално на всякакви комбинации - от претруфени мини роклички през прозрачни или мрежести тоалети до странни стрийт стил съчетания, включващи сутиен и oversized деним, но визията й от преди няколко дни наистина ни втрещи.

На летище Шарл де Гол в Париж Рири се разходи в огромен черен блузон, с който се е появявал и Кание Уест, широк анцуг в същия цвят и... черни сандали с дебели зелени чорапи.

Не ни остава нищо друго, освен да се запитаме – Риана, ти сериозно ли?