Автор
Woman.bg

Модни трикчета за прикриване на несъвършено коремче

Не всяка от нас би могла да се похвали със съвършен плосък корем, ето защо е хубаво да знаем какви дрехи да си избираме, за да прикрием този недостатък.

Известно американско списание дава няколко съвета:

Не носете впити тоалети

Със сигурност ви се е случвало мислено да се подигравате на някоя дама, която е облякла твърде впит тоалет и това подчертава коремчето й. Ето го и най-очевидното решение на този проблем - колкото и добре да ви изглеждат на закачалката, впитите дрехи просто не са за вас. Избягвайте и тези, които се нагъват на неправилните места - най-вече в областта на талията. Заложете на рокли с А-образен силует, които ще скрият недостатъкът ви.

Носете клин/чорапи и рокли

Комбинацията между клин и рокля с волани е кукленска, кокетна и сладка, като е перфектна точно за това време от годината. Тя е много подходяща за вашия тип фигура, освен това е наистина стилна. Изберете си клин в черно - вашият точен размер, за предпочитане без ръбове.

Създайте подходящ вертикален силует

Трябва да умеете да създадете подходящия силует, като това бихте направили най-добре с дълга жилетка. Препоръчваме такава тип "халат", която ще скрие коремчето, а коланът ще създаде един изящен и добре очертан силует.

Не носете широки колани

Това обаче не важи за широките колани! Те само ще привлекат излишно внимание върху коремчето ви, затова правилният вариант за вас е тънък колан, по възможност в цвета на панталона, който носите.

Внимавайте с талията на панталоните

Недейте да залагате на панталони с прекалено ниска или прекалено висока талия. В единия случай е възможно дънките да са прекалено тесни и ципът да се откопчава, а в другия - паласките ви да стърчат от изпод дънките. Изберете панталони, които да се закопчават точно на пъпчето и няма да съжалявате!

Ето и няколко упражнения за една идея по-стегнато коремче, ако имате време и желание!

Към теста