В последно време тенденциите в храните в социалните мрежи съвсем не са по-малко важни от тези в модата и красотата.

С удоволствие сега ще ви покажем някои от изкушенията, които ще бъдат истински хит през следващата година.

1.Пица Наан

Напоследък става все по-актуално да си правим пици от питки наан, а през 2017-а ще виждате все по-често тази комбинация.

2.Су вид

Или готвене във вакуум – една от най-разпространените тенденции и определено заслужава специално внимание, защото може да ви улесни много. Единственото, което трябва да направите, е да пакетирате храната, която искате да сготвите и да я сложите да се готви като контролирате температурата. Лесно, вкусно и полезно!

3.Веджи чипс

Признайте си, колко често си мислите за нещо здравословно, което да наподобява нещо вредно и изкушаващо на вкус? Е, веджи чипсът е точно за вас!

4.Здравословна купа

Зарежете смутитата, направете си цяла купа със здравословни хрупкави вкусотии и им се наслаждавайте. Освен това те са много по-хранителни от смутитата и дори по-диетични. Нарежете си вкусна салата, пригответе си ориз, пюре от авокадо и каквото още се сетите.

5.Емпанади

О, да! Една от най-прекрасните тенденции за 2017-а. Кой не обича емпанадите с вкусно месо?

6.Октопод

Напоследък октоподът, както и всякакви други морски дарове, е едно от най-предпочитаните ястия, както за снимки, така и за консумация. Той е полезен, вкусен и красив.

7.Сладки изкушения под всякаква форма

Шоколадът и плодовете винаги ще бъдат на мода, а закуската ни в Instagram винаги ще изглежда така: