Оригиналност, свежест и практичност - под този надслов последните тенденции в интериорния дизайн съчетават добре класическите идеи със съвремененните модни схващания за удобство, уют и блясък.

Не всеки човек приема ярките цветове с усмивка на лице, особено ако се отнася до жилището, което обитава. Червеното може да предизвика доза несигурност или страх у някои хора.

* ефектен червен стол у дома

Този цвят лесно завладява, но и бързо опиянява. Дизайнерите съветват да го включете като оттенък или акцент. Не го използвайте на повече от три места вкъщи, защото рискувате да се озовете в лабиринт без изход.

Днес ще ви представим един модерен и стилен дом в Бъкингамшир, Англия, който е проектиран за млада двойка с две деца. Желанието на собствениците е било да имат дом, изпълнен със стил и съвременен дизайн, който да е уютен и ярък.

LLI Design са свършили чудесна работа, удоволетворявайки желанието на семейството за удобство и функционалност.

Ако алено червеното е прекалено ярко за вас, но все пак искате да създадете настроение на уют, мекота и приветливост, то е добре да заложите на бордо. Той се вписва особено добре в силно осветени помещения.

При по-традиционните домове дневните, боядисани в алено червен цвят в съчетание с мебели със сива и бяла тапицерия, вдъхват усещането за пищност и изисканост.

Четете още: Най-красивите къщи, които се продават в момента