В днешната статия ще обърнем внимание на най-актуалните за летния сезон чанти, защото истината е, че точно тя – чантата, кралицата на аксесоарите, е тази вярна дружка, без която нито една дама не може.

Нейно величество чантата не само вярно приютява целия ни женски арсенал, простиращ се от любимото червило в телесен цвят чак до зарядното за телефона и бележника с работните задачи, но и в стилно сътрудничество с обувките, шалчето, слънчевите очила и бижутата рисува върху нашия тоалет като върху бяло платно, създавайки различен облик всеки ден, в зависимост от нашите лични моментни вдъхновения.

Чантата е не просто елементът, вдъхващ живот на всяка визия, тя е нашата визитка за пред околните, тя е онази елегантна издайница, която разкрива много за нашата индивидуалност в зависимост от формата, цвета и материята си, а и в зависимост от начина, по който я носим.

Затова и изборът на чанта си е сериозна инвестиция, не само финансова, но и в перфектната визия и за да ви помогнем да изберете най-подходящата за стила ви, ви предлагаме виртуален обзор на най-актуалните модели чанти за новия сезон.

Bucket

Чантите тип "кофа" излъчват пленителна доза небрежност и неподправеност, която идеално ще допълни както лятната ви макси рокля, така и любимият чифт дънки.

Малка чанта, дълга дръжка

Кокетна наслада за очите, чиято дълга връзка ни харесва както нежно обгръщаща тялото, така и поклащаща се върху рамото или пък увита около китката.

Страничен захват на ход!

Антиподът на мини чантата с макси дръжка – клъч чантата с малка дръжчица – стилна и по градски шикозна.

Триумф на геометрията

Този сезон геометричните форми при чантите са издигнати на върха на модния пиедестал. Истински хит са кръглите чанти във всякакви размери с дълги дръжки, къси дръжки и без дръжки, идеални за летните нощи, а и дни.

Ретро привкус

Това лято на модния небосклон се завръщат и така модерните през 70-те години на миналия век чанти със седловидна форма. Елегантни и същевременно с това открояващи се с градски шик, те набързо се превърнаха в любим аксесоар на звезди и модни блогъри.