Автор
Woman.bg

Модели сутиени, от които винаги ще имате нужда

Всеки различен модел сутиен си има свое неотменимо предназначение – някои са създадени за спорт, други за блузи с много дълбоки деколтета, трети за бюстиета и рокли без презрамки...

Според скромния ни женски опит съществуват 6 различни сутиена, които биха влязли в употреба на всяка дама.

Сутиен без презрамки

Този тип сутиен не се използва всеки ден, особено през студените месеци, но затопли ли се веднъж времето навън, той се превръща в бельо, без което не можем. Имаме известна непоносимост към силиконови презрамки и точно този модел сутиен е страхотно решение за роклите и потниците без презрамки.

Изчистен и удобен сутиен

Този, който носите най-често, защото е удобен, подходящ за носене под почти всякаква блуза – няма дантелки и други орнаменти, които да прозират отдолу и да създават не особен естетически релефи. Хубаво е да имате бял, черен и телесен цвят от този модел – подготвени за всеки случай и всеки тоалет.

Спортен сутиен

Дори да не сте запалени по спорта е добре да имате един спортен сутиен в гардероба. Удобно бельо, което можете да носите у дома, на разходка с кучето в парка, на излет в планината, по време на йога занятие... Спортният сутиен е създаден да поддържа гърдите ви, да ги предпазва от травми (при подскачане и друг вид кардио) и същевременно е много удобен. Пък и дизайнът му може да бъде много интересен.

Бриджитка с подплънка

Въпреки че имат подплънки, пригодени да очертаят съвършен контур на гърдите, тези модели изглеждат феерични и леки, което придава на фигурата добре подчертана линия на изящност. Сутиенът тип бриджитка, освен това, е и изключително универсален модел, тъй като пасва на всякаква женска фигура. Най-често, чашките са леко разтегателни и прелестно декорирани с дантела.

Сутиен с повдигащ ефект

Освен че отлично подчертава линията на гърдите, този модел е перфектен за ежедневно облекло – например тениски или по-широки блузи. Сутиенът с повдигащ ефект оформя бюста изключително добре, а освен това той се съчетава перфектно с различни деколтета – в това число и с v-образни.

Сутиен за дълбоки деколтета

Толкова пъти сме се чудили как да прикриваме подаващия се през деколтето сутиен, че вече знаем едно нещо със сигурност – този модел бельо е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН! С негова помощ ще можете да носите разкошни блузи с дълбоки деколтета, без да се притеснявате, че бельото ви всеки момент ще се покаже.

Замислили ли сте покупка на нови сутиени? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.