Автор
Woman.bg

Модели, които не се вписват в съвременните критерии за красота

Преди години не можехме и да си представим да бъде топмодел дама, която не се вписва в признатите критерии за красота, но към днешна дата модният бизнес е претърпял огромна метаморфоза и е отворил вратите си не само за по-пищните представителки на нежния пол, но и за жени с интересни черти на лицето и визия, не изцяло вписваща се в съвременните представи за привлекателност.

Дафне Гроенвелд

Холандският модел е лице на аромата Dior Addict. Освен това тя работи с брандове като Calvin Klein, Dior, Miu Miu, Gucci и Prada, през 2011-а пък списание Marie Claire я провъзгласи за най-добрия холандски модел.

Джулия Зимър

Германският модел притежава ефектна външност, съчетаваща ведно по неповторим начин нежно излъчване и остри черти. Несъмнено Джулия не е типичната красавица, но несъмнено е надарена със специфична и изящна визия - факт, явно оценен и от модния свят и то от модни къщи като Vivienne Westwood и Prada.

Лиза Останина

Когато предлагат работа като модел на Лиза, тя решава, че офертата е шега, защото винаги се е възприемала като грозновата. Предложението не само, че не е шега, но и днес Лиза е истинска сензация в модния свят в Япония.

Исса Лиш

Исса е наполовина мексиканка, наполовина японка, а нетрадиционните черти на лицето ѝ я превръщат в търсен модел.

Лаура О' грейди

Като малка Лаура е тормозена заради щръкналите си уши, но въпреки това не се решава да ги коригира хирургически. И добре, че не го прави, защото в модните асове и предричат кариера на топмодел и то благодарение на различната ѝ външност.

Сиера Скай

Сиера е успешен модел, често сравнявана от агентите с ренесансовия модел жена - вълниста коса, овално лице, едва видими вежди и малко носле. Като няма как да не подчертаем, че това се дължи не само на визията ѝ, но и на хобитата ѝ, които са свързани с четене и писане на поезия.

Линдси Виксън

Линдси е един от най-проспериращите млади модели, като несъмнено причината за това е интересната ѝ външност, която се характеризира с тесни, но плътни устни, разстояние между зъбите и раздвоена брадичка, придаващи ѝ детинско очарование.