Никак не ни се коментира политика, но няма как да не се загледаме във външния вид на някои мъже, които в момента се "борят за властта". Коментирахме с колежките и за начало си набелязахме визиите на Радан Кънев и Христо Иванов – двама силни и стилни мъже, на чието излъчване решихме да обърнем внимание.

Установихме, че харесваме Радан Кънев и спортно-елегантния му стил. Лично аз смятам, че е значително по-добре за един политик да избира дрехите си в синя или сива гама, а да остави черното за погребалните агенти. Кънев прави впечатление, че в по-ежедневните си появи пред аудитории избира спортни, вталени сака, избягва вратовръзките, носи класически прави дънки и съвсем неофициални, макар и хубави обувки. Посланието тук е ясно: "Аз съм нормален мъж, изглеждам добре, но не се престаравам".



Христо Иванов
също си позволява блейзъри (понякога кадифени) и по-неофициална визия, вероятно със същата цел - да не създава впечатление на скучен политик. Интересното е, че неговата прическа е по-небрежна, макар и стилна, в съпоставка със строгата къса коса на Кънев (по обективни причини), а брадата дори подсъзнателно ни подсказва, че подсказката към аудиторията е, че пред тях все пак е артистична личност.



Разбира се, като всички съвременни политици и двамата обръщат достатъчно внимание на външния си вид, което е очевидно, и не залагат на някой странен детайл - ярка вратовръзка, екстравагантна прическа или неподходящ аксесоар.

А вие чие облекло харесвате повече?

Автор: Благовеста Дамянова