Лиа Мишел, позната ни от популярния телевизионен сериал “Glee” (“Клуб Веселие”), е една от най-чаровните и талантливи млади актриси, които винаги успяват да ни изненадат с красива визия.

По случай стотния епизод на „Glee” в Лос Анджелис в края на март брюнетката блесна подобаващо в секси и запомняща се визия.

Тя впечатли с черна дантелена рокля от пролетно-лятната колекция на модна марка Milly за 2014-та, която загатваше за крехката й и стегната фигура.

Актрисата я бе комбинирала с красиви сандали на Brian Atwood, модел „Abell”.

Косата й бе прибрана в стегната конска опашка, разкривайки красивото й лице, което от своя страна бе потопено в тъмни нюанси върху клепачите, устни в телесен цвят и лек прасковен на скулите.



Допада ли ви цялостната визия на Лиа или мислите, че е прекалено секси?

Четете още: Аплодисменти за стилната и силна Лиа Мишел!

Нека ви припомним, че дебютният албум на Лиа беше официално пуснат на пазара на 4-ти март от Columbia Records.

Албумът е озаглавен “Louder” и поставя началото на соловата кариера на звездата, която отдавна се превърна в една от любимките на Америка с участието си в хитовата телевизионна поредица.

Говорейки за албума, Лиа сподели: “’Louder’ събира преживяванията ми през последните две години и пътят, който извървях. В албума има толкова много емоция и надежда. В песните пея за това, че човек трябва постоянно да мечтае и да живее живота си по шумен, силен и запомнящ се начин. Развълнувана съм, че мога да споделя тази своя нова страна с феновете си.”



Пилотният сингъл “Cannonball” вече покори чартовете на редица европейски държави