Автор
Woman.bg

MMMBop става на 20 години: Вижте как изглеждат момчетата от Hanson днес!

Помните ли заразителното парче MMMBop, което всички си припявахме? Времето лети толкова бързо, че тази година ще отпразнуваме 20-тата годишнина от издаването му. Братята Hanson станаха известни по целия свят, след като през месец май 1997 г. издадоха най-големия си хит. За съжаление това остана и единственото тяхно парче в съзнанието на повечето им почитатели, но пък то е доста запомнящо се. Сигурни сме, че дори си го припявате наум в момента, нали?

Вероятно ще ви изненадаме с факта, че Зак, Тейлър и Исак имат издадени цели 8 албума и са собственици на звукозаписно студио. Освен това до ден днешен в родния им град Тълса в Оклахома всяка година се празнува специален празник в тяхна чест. Днес и тримата са женени и имат общо ... 12 деца. Изумително, нали?



Най-големият брат Хенсън е на 37 години и има три дечица заедно със съпругата си Никол. Двамата се запознават на концерт на бой бандата, когато Исак забелязва бъдещата си жена в тълпата от фенове.



Средният брат Тейлър е на 34 години и има 5 деца! Той и съпругата му Натали също се запознават на концерт на групата.



Най-малкият от братята Зак е на 31 години и има 4 деца от съпругата си Кейт. По ирония на съдбата двамата се запознават на същия концерт, на който се срещат и Тейлър и Натали.

По всичко личи, че съдбите на тримата братя са тясно свързани, а ние ви предлагаме заедно да си пуснем MMMBop и да си припомним младостта:





Ето и как братята Хенсън се справят днес с изпълнението на най-големия си хит. Доста са различни, нали?