Автор
Woman.bg

Младото гадже на Мел Гибсън е бременно от него

Известният американски актьор, режисьор и продуцент Мел Гибсън за девети път ще стане баща, потвърди говорителят на звездата.

Шейсетгодишният Гибсън очаква дете от 25-годишната си приятелка - сценаристката и бивш ездач-акробат Розалинд Рос , с която са заедно от лятото на 2015-а.

"Мел и Розалинд са много доволни от очакваната поява на детето. На Мел му харесва да бъде баща. С Розалинд очакват с нетърпение момента, когато ще станат родители. Последните две години бяха най-щастливите в живота му", разкри приятел на двойката.

Двамата се запознават, когато Рос кандидатства за сценарист в продуцентска къща на 60-годишната звезда. Малко след като започва работа в нея, Мел Гибсън кани красавицата на романтична ваканция в негово имение в Коста Рика. Началото на връзката на двойката обаче бе белязана от скандал. Фоторепортерката на "Дейли телеграф" Кристи Милър разкри, че искала да снима звездите на една от първите им срещи, но Гибсън я бутнал и я наругал с обидни думи. Пиарската служба на актьора опроверга слуховете за инцидента.

Но журналистите и папараците не крият, че често си патят от грубостта на филмовата звезда.

Гибсън е на 60 години и вече има 6 синове и 2 дъщери. Седем от тях са родени от брака с първата му жена Робин Мур. Майка на втората му дъщеря стана Оксана Григориева, с която Гибсън се раздели след едногодишна връзка със скандал и последващи обвинения от страна на дамата срещу актьора за физически и психически тормоз.