Автор
Woman.bg

Мишел Уилямс продаде общото си жилище с Хийт Леджър за 8,8 млн долара

Актрисата Мишел Уилямс продаде къщата в Ню Йорк, която някога споделяше с покойния Хийт Леджър, за сумата от 8,8 милиона долара, съобщава Контактмюзик.

Това е с повече от един милион долара над първоначалната цена за имота. Двойката купи къщата през 2005 г. за 7,5 милиона долара. След смъртта на актьора през 2008 г. Уилямс продължи да живее в къщата заедно с дъщеря си от Леджър - Матилда. От известно време обаче двете не живеят там.

Четете още: 5 колоритни идеи за вратата на хладилника

Имотът беше обявен за продажба за първи път през септември на цена от 7,5 милиона долара, сумата, платена от Уилямс и Леджър преди девет години. Къщата, която е покрита с бръшлян, се намира в квартал Беръм хил в Ню Йорк и разполага с градина на покрива и водопад.

Къщата се състои от четири етажа, включително шест спални, винарска изба, гараж за три коли и блестящи отоплени подове. Тя разполага също с красива библиотека и медиатека. В момента Уилямс и дъщеря й живеят главно в Лос Анджелис, така че актрисата да може по-лесно да получава роли.

Мишел приключи неотдавна участието си в мюзикъла "Кабаре", игран на Бродуей, и беше заменена през ноември от Ема Стоун. Новият й филм Suite Françaisе, който излезе миналия месец, разказва любовна история на фона на Втората световна война и се основава на роман със същото име. Във филма участват още Кристин Скот Томас, Маргот Роби и Сам Райли.

Източник: БГНЕС