Автор
Woman.bg

Мишел Обама спря от продажба снимки на дъщеря си

Малиа Обама посетила известен ресторант в Лос Анджелис, където й били направени снимки. Но от офиса на първата дама на САЩ Мишел Обама, веднага се обадили на разпространяващата кадрите агенция и поискали унищожаване на материала, пише TMZ.

16-годишната президентска щерка отишла с няколко приятели във Венис, Калифорния. Там била засечена от фотографи, които направили доста кадри и ги изпратили в агенция AKM-GSI за продажба. Агенцията поставила снимките на страницата си в интернет, откъдето различни медии да ги купуват. Няколко часа по-късно обаче от офиса на Мишел Обама се обадили в AKM-GSI и поискали снимките да бъдат свалени от интернет страницата и напълно изтрити от всички файлове в агенцията. От офиса на първата дама на Щатите обяснили, че те имали обещание от различни медии да не фотографират двете дъщери на Обама, освен ако не са заедно с баща си. AKM-GSI се примирили с доводите от страна на Белия дом и изпратили до клиентите си мейл с текст за унищожаване на снимките.

Четете още: Мишел Обама като принцеса в рокля на Carolina Herrera


Четете още: Мишел Обама е най-стилната американка

Малиа и Барак Обама

Според TMZ Малиа се намирала в Ел Ей през последните няколко седмици, тъй като била на стаж в телевизионното шоу на Хали Бери. После пък се появила в известното заведение, където често ходели знаменити личности, поради което било под обсадата на папараци. Е, възниква въпросът, дали в случая президентът и първата дама взимат превантивни мерки или пък първото семейство на Щатите демонстрира мускули пред медиите?