"Най-скандалната и секси блондинка в момента", както медиите определят Мис Джуки - Габриела Радославова, е получила неустоимо предложение от екипа на книгата на Гинес. Те я поканили да се състезава и да влезе в рекордите като жената с най-големи и най-сластни устни.

Русата фурия щяла да кандидатства в категорията „Най-страстни устни на Балканите“ до момента, в който не разбрала, че за да вземе участие в рекордите на Гинес, трябва да има над 10 кубика силикон. Габриела сподели пред bTV, че не обмисля да уплътни устните си повече.

Четете още: Някои вярват, че са елфи, а други - вампири

В предаването "Преди обед" Мис Джуки сподели още, че родителите ѝ дали идея да се занимава с телевизия, след като от детство следили развитието на актьорските заложби. На въпроса на водещата Десислава Стоянова къде се вижда след 10 години, 20-годишната блондинка отговори "в телевизията, в предаване."

Четете още: Смъртоносни импланти

Освен това разбрахме, че никога не е била с мъж за пари и си търси човек, който да ѝ бъде опора емоционално а не финансово. И ако Габриела е в търсене на любовта, то със сигурност не възнамерява "засега" да продължи образованието си.

Ако все още не сте гледали едно от последните телевизионни участия на Мис Джуки и нейната приятелка в предаването на Мартин Карбовски, можете да го направите сега.