След като шумно приключи връзката си с футболиста Орлин Орлинов Мис Джуки Габриела Радославова е хвърлила око на носителя на "Златната топка" и "Златната обувка" Кристиано Роналдо.

"Той е моят идеал за мъж. Не говорим за нашите футболистчета, които ритат мач, а за най-добрия на планета", заяви Радославова в предаването "Горещо" по Нова телевизия.

Мис Джуки припомни взривоопасната връзка между нея и Орлинов, която завърши с редица нападки и развяване на мръсно бельо по медиите.

Четете още: Мис Джуки с устни за рекорд на Гинес

По думите на Габриела Радославова футболистът й е посягал и тя се е страхувала от него, докато са били заедно. "Имала съм доста проблемна връзка и няма как тези неща да се повторят. Бях с Орлин година и малко. Той ми беше първото гадже, не съм имала преди това сериозни връзки и затова се задържахме толкова", коментира още мис Джуки.

Тя си призна, че последната й връзка е приключила, след като е изневерила. "Няма нищо лошо. Изневерявали са ми и аз съм изневерявала. Има една семейна двойка и двамата са известни, няма да казвам имена. Той ходи, тя ходи и после се събират и обсъждат. Кой за какво става, кой с кого е бил. И мъжът започва да говори: "тази не става за нищо, онази не става за нищо". Е как не става за нищо като ти си изневерил на жена си с нея", заклюкарства Радославова.

Четете още: Николета се отдаде на мили спомени (снимки)

Със закачките си водещата Венета Райкова и мис Джуки дадоха да се разбере, че става въпрос за Николета Лозанова и Валери Божинов. „Никога не бих си харесала футболист от Левски”, коментира за капак мис Джуки.

И докато сме на вълната Кристиано Ронадло и мераците на родната Мис Джуки, нека направим едно просто сравнение между нея и любимата на Роналдо - Ирина Шейк. Коя заслужава вниманието на футболиста преценете сами.

Четете още: Ирина Шейк подлуди Кан