Автор
Woman.bg

Мис България отпразнува победата в чалга бар

Новата Мис България изкара първата си вечер след коронясването в столичен чалга бар.

Симона Евгениева показа завидни умения в областта на кючека и в разгара на купона услужливо подлагаше... дупето си на музикантите вместо барабанче.

Изпълненията на Симона моментално предизвикаха негативни коментари. "Не върви на момиче с такава титла да извършва подобни непристойни неща и то още първата вечер, недостойно е", коментираха свидетели на "шоуто".

Всъщност Мис България стана обект на критики още с избирането си. Красавицата от Монтана спечели титлата вчера и за 24 часа беше оплюта във форумите и социалните мрежи, пише блиц.

Албена Вулева също взе на прицел миската и изкоментира в типичния си стил: „Като и гледам бръчките малко късно от общоприетото е станала Мис България, но както се казва: "По-добре късно, отколкото никога!"

Патриция Кирилова също показа недоволство от избора. „За 60-годишния спонсор, Мистър Персенк, това си е чудо на чудесата. Въпросът е гледната точка... За нас естествено това прилича на Мис ТКЗС 1954 година”, пише светската журналистка.

Сякаш за да отговори на нападките, Симона е написала в профила си във Фейсбук: "Не ме съди, не съм родена да съм перфектна, а истинска!"

Самата Симона има активна интернет дейност, както и профили в няколко сайтове за запознанства. В повечето от тях аграрната студентка се подвизава с красноречивия прякор „pikli4kata”.