Спечелилата преди дни конкурса Мис България 2014 година Симона Евгениева от Монтана не е с естествен бюст.

Има силикон – по 345 кубика. “Реших се на тази интервенция, защото от малка ми беше комплекс. Сега бюстът ми изглежда напълно естествен, малко хора са разпознавали, че имам силикон”, признава Симона.Баща й се занимава с производство на фитинги в Монтана, а майка й гледа възрастни хора в Италия. Заминала, когато Симона и близначката й били на 11 години, за да ги издържа. За тях останали да се грижат баща им и баба им. А те тръгнали да работят, като се криели от близките си.

Симона първо била барманка, после правила палачинки и катми, после започнала като сервитьорка, за което вече признала пред родителите. С част от първата си заплата си прави татус на дясната ръка – Belive in Myself (от англ.-вярвам в себе си).

Освен с мода сега Евгениева се занимава и с бизнес. Преди време със свой приятел кандидатствали по европейска програма да отглеждане на животни. Има малка ферма за овце и телета в Габровница – селото, в което живее баба й Дафинка. Там мис България ще посрещне Коледата. Но без майка ми, казва със съжаление Симона. Жената заминала отново за Италия два дни преди конкурса, пише “24 часа”.

Четете още: Мис България отпразнува победата в чалга бар