Автор
Woman.bg

Миранда Кер и Орландо Блум се чуват всеки ден

Австралийската топ манекенка Миранда Кер и Орландо Блум, които се разделиха след тригодишен брак, се чуват по телефона всеки ден.

31-годишният супермодел и звездата от "Властелинът на пръстените" , които имат тригодишен син Флин, увериха, че имат много добри платонически отношения.

Въпреки развода им през октомври миналата година, Кер призна пред юнското издание на списание "Харпърс Базар", че предпочита да остане позитивна.

"Ние си говорим всеки ден. Близки сме и ще останем семейство завинаги. Двамата наистина се обичаме и сме запазили уважението си един към друг. Чувствам се благодарна за това. Той е страхотен баща, за което съм късметлийка", каза тя в интервю за ежемесечника.

Манекенката добави, че всеки минава през трудни периоди в живота си.

"Неизбежно е. Това е част от това да си човек", смята красавицата.

Според нея има много начини, които всеки може да използва, за да остане позитивно настроен като медитация и дори молитва.

"Баба ми ме учеше да се моля. Молитвите помагат за вътрешен мир", сподели австралийката.

Миранда се раздели и с известната марка бельо "Victoria`s Secret" миналата година, но сподели, че се радва, защото сега има повече време за сина си Флин.

"Работата ми с бранда ми ангажираше по-голямата част от времето. Всяка седмица бях в различна държава и това започна да ми тежи, когато станах майка. За това направих съзнателно решение да сменя работата си. Аз съм такъв човек, че съм щастлива, когато всички останали мои близки са щастливи. Вече научих силата на това да казвам "не", сподели още тя.