Автор
Woman.bg

Миранда Кер и малкия Флин стилни и щастливи в Дисниленд

Моделката и нейния малък син Флин бяха на посещение в американския увеселителен парк Дисниленд, като изглежда двамата са си прекарали доста добре.

Паркът е прекрасна дестинация за деца и техните родители, като именно там те имат шанса да се запознаят с "истинските" анимационни герои от филми на Дисни.

"Толкова много забавление с моя малък ангел", написа тя под снимка на двамата, на която държат ръце и се радват на компанията си. От фотоса става ясно, че малкият много е порастнал и скоро ще се превърне във фешън икона, също като майка си, благодарение на небрежния спортно-елегантен вид и на двамата.

Официално: Миранда Кер с ново гадже!

Сладураната беше заложила на типичния за нея стил, който включва изчистени дрехи в черно и модерни аксесоари, като например сламената шапка, с която тя обича да се появява, в съчетание с малка раница с марка Chanel. Флин също беше много стилен с тениска и червена шапка с козирка.

Припомняме, че от тази зима красавицата се завръща в редиците на модната марка Victoria's Secret, след кратка пауза, като нейните фенове с нетърпение очакват да я видят отново на модния подиум.

Звездите, които призанват, че пият МНОГО вода