Моделът Миранда Кер е твърде заета, за да се занимава с гаджета.

Австралийският супермодел през октомври се раздели с британския актьор Орландо Блум след 3-годишен брак. Тя предизвика слухове, че излиза с бизнесмена Джеймс Пакър, но твърди, че е щастлива да бъде необвързана.

* Орландо и Миранда

"Приятели сме от години. Слухове около мен има постоянно, както и около Орландо и ние разбираме това. Стига и двамата да знаем истината, няма значение какво мислят хората. Те могат да спекулират колкото си искат", казва тя пред австралийския вестник "Сидни Морнинг Хералд".

Четете още: Миранда Кер: Аз съм по-женствена след като навърших 30

"Виждат те с приятел и само защото са те видели с приятел, веднага казват "Това е новата ти половинка". Хората мислят, че само защото си пил кафе с някой или си вечерял с него, то вие непременно излизате като двойка", добавя тя.

"Наистина съм щастлива да бъда без партньор в момента. Би било много особено и за Флин, и за работата ми", казва Миранда.

На въпрос как успява да бъде еднакво добра и в майчинството, и в работата тя отговаря, че всичко е въпрос на планиране. "Ако пътувам за ден - два Флин спазва режима си, а ако трябва да отида някъде за десетина дни, го взимам със себе си и създаваме собствен режим", казва красавицата.

Миранда Кер и Орландо Блум бяха женени 3 години, но през октомври се разделиха. Имат 3-годишен син Флин.

Четете още: Секси и стилна: Миранда Кер