Актрисата Мила Кунис, която очаква първото си дете от Аштън Къчър, заяви намерението си да роди по естествен път и без упойка.

Красавицата няма да се подложи на епидурална упойка и най-вероятно ще посрещне първото си дете у дома.

В първото си интервю във връзка с настоящата бременност Мила сподели, че с Аштън обмислят детето им да се роди не в болница, а в дома им в САЩ.

Четете още: Мила Кунис продължава да спортува

"Мислехме за раждане в домашна атмосфера, гледахме документални филми и разговаряхме с лекари и акушерки, които могат да изродят бебето ни у дома", заяви Мила.

"Ще родя толкова естествено, колкото мога. Вероятно ме мислите за луда, но аз исках това, няма да използвам епидурална упойка", добавя бъдещата майка.

Брюнетката допълни, че Аштън е толкова подготвен за бременността, че постоянно я снабдявал с най-различни "шантави" храни, от които мислел, че тя се нуждае.

"Той предполагаше, че ще ми се ядат много странни неща и затова зареди хладилника с аншоа, кисели краставички, кисело зеле и сладоледи", добавя Кунис.

Бъдещият татко дори взима частни уроци по руски, родния език на Мила, за да разбира всичко което тя и детето си говорят.