Актрисата Мила Кунис показа наедрялото си коремче на премиерата на новия филм "Лоши майки" в Ню Йорк.

Бременната красавица се появи на червения килим в тъмносин гащеризон с флорални мотиви от бяла дантела върху ръкавите и nude токчета.

Гримът ѝ включваше умело подчертани очи и устни в нежно розово, а косата ѝ бе прибрана във вълниста прическа, създаваща илюзията за късо подстригана грива.

Въпросната светска поява на Мила идва дни след като тя направи интересни разкрития относно личния си живот в телевизионно интервю. Родената в Украйна Кунис сподели, че тя и Аштън буквално са пренесли сценариите на филми, в който са се снимали, а именно "По приятелски" и "Просто секс", в реалния живот. Тя поясни, че не знае дали да разкрива това, защото може после да си има проблеми, но в началото двамата с Къчър са имали ясна уговорка просто да спят заедно и нищо друго. Те не са искали сериозна връзка, тъй като той точно е бил приключил 6-годишния си брак с Деми Мур, а тя деветгодишната си връзка с Маколи Кълкин. Но само година след като започват да се виждат, за да правят секс и двамата решават, че искат да се оженят.