Днес американските медии гръмнаха с новината, че Мила Кунис и Аштън Къчър, който имат няколко месечна дъщеря на име Уайът Изабел Къчър, са си казали заветното "да".

Според списание People актьорската двойка са узаконили 3-годишната си връзка през празничния уикенд на четвърти юли на интимна церемония, на която са присъствали само най-близките им.

Изданието подчертава, че церемонията била много скромна, a детайли като място и час на събитието били разкрити на гостите едва 24 часа преди самата венчавка, като целта на звездите е била да се предпазят от папараците.

Това е първи брак за Мила и втори за Аштън, който официално беше женен за Деми Мур до миналата година, но двамата се разделиха още през 2011-та.

Мила и Аштън на семейна разходка

Припомняме ви, че двойката е заедно от април 2012, но двамата се познават още от края на 90-те години, когато си партнираха в сериала "Шеметни години".

В интервю за списание W Magazine през август тази година Мила сподели: "Моята първа истинска целувка без с Аштън на снимките на шоуто. Всяко момиче има кинозвезда, по която си пада. За щастие аз ще се омъжа за моята."

Мила и Аштън пропуснаха Златните глобуси, за да са с дъщеря си