Мика Стоичкова, която все още отказва да разкрие самоличността на гаджето си, реши да запуши устите на твърдящите че са разкрили кой стои зад сърцата, с които закрива лицето на любимия си.

Тя реши да не отговаря конкретно на провокацията, а им подметна чрез изявление в личния си блог - mikamarstyle, че ако бяха съобщили, че вече правят нова голяма стъпка в отношенията си - съвместен живот под един покрив, щяха да са достоверни.

Ето какво разкри Мика, заявявайки:

"Личният ми живот вече има етикет "Достъп забранен!" Когато съм поела риска да бъда в общественото пространство, съм преценила добре негативите и позитивите от този социален статус. Това да си публична личност, съвсем не значи, че околните, близките ти, също трябва да стават обект на обществено внимание. Горчивият ми опит с подобна всеизвестност около личния ми живот разби и срина до основи предишната ми връзка, с тази няма да го позволя! Така че, уважаеми журналисти, които си мислите, че давате достоверна информация всеки път на читателите си, не забравяйте, че статутът ви е на жълта медия, а не на разследваща. Аз лично ще разкрия самоличността на мъжа до мен, когато му дойде времето. Ако бяхте предположили, че с моето момче скоро заживяваме заедно, ето тогава вече щях да ви похваля, че информацията, която давате – отговаря на истината! Успех!"