Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, започва работа в телевизионен канал в Маями. Мика ще бъде водеща на научнопопулярна поредица по местна телевизия, която набира все по-голяма скорост.

Преди няколко дни плъзна слух, че брюнетката ще завърти предаване по Нова ТВ. Тя обаче опроверга информацията, като заяви, че емигрира в посока САЩ.

"Заминавам там, където ще ме оценят по достойнство, а не по фамилия, и където дори вече получих предложение за работа в телевизия. Проектът, с който ще стартирам, е документален филм. Пожелавам тук както на мишките, така и на талантите, които не трябва да спират полета си - един ден ще се извисят над другите", каза Мика, цитирана от "Меридиан Мач" и КРОСС.

Четете още: Мика Стоичкова отпразнува рожден ден

Засега Стоичкова не планира да се връща в България. Тя си тръгва с не особено добри чувства след случилото се с актьора Иво Аръков. Въпреки това се надява всичко да се подреди, с времето лошите спомени да се заличат и да останат само положителните емоции. Не само тези, които изживя с Аръков, но и със своите близки приятели.

Четете още: Мика Стоичкова: Мария Илиева не е чист човек!