Автор
Woman.bg

Мика се извини на Николета и я покани да работят заедно

Голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела публично се извини на Николета Лозанова, след като преди време изригна срещу нея. Нещо повече - Мика, покани съпругата на Валери Божинов да работят заедно.

Припомняме, че щерката на футболната ни звезда нарани жестоко Николета. "Уважаема госпожо Лозанова, тире Божинова, тире Еламеритни, с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност, искам да Ви кажа няколко думи", бяха само част от критиките на Мика. Всичко, което тогава написа Мика можете да прочетете тук.

Сега обаче тя се извини на Николета: "Искрено и публично ти се извинявам за факта, че те нападнах", разкайва се Мика в предаването на Николета „Поверително от NL”, което ще бъде излъчено тази вечер, пише БЛИЦ.

Четете още: Мика Стоичкова: С Иво си пречехме

"В началото бях леко огорчена от факта как се снима къде живеят хората, какво правят. Известните хора се опитваме да запазим нещо в тайна. Не казвам, че е лоша идея и те поздравявам за това, което правиш. Искрено се извинявам, че така избухнах, може би не бях права", добавя щерката на Камата в откровеното си интервю пред съпругата на Божинов.

Нещо повече, Мика покани Николета Лозанова да работят заедно върху колекцията й от облекла, за която твърди, че иска да предизвика жените да се чувстват красиви и желани.

Сетове от предложенията на Мика