Автор
Кристина Кирова

Мелания Тръмп отново ни остави без дъх

Вчера Мелания Тръмп отново изуми света с безпогрешния си вкус и бляскава визия.

По време на встъпителната реч на новия президент на САЩ Доналд Тръмп първата дама бе облечена в изискан небесносин ансамбъл от рокля, дълги ръкавици, и прекрасно наметало, дело на дизайнера Ралф Лорън. Много американци припознаха стила й с този на любимата им Джаки Кенеди. Мелания сякаш сияеше от щастие, а уникалният й тоалет подсилваше още повече блясъка в очите й. Разбира се, визията на прекрасната първа дама бе допълнена от небесносини обувки с тънък ток, а косата й бе прибрана в елегантен кок. Светът бе запленен както от вдъхновяващата реч на Тръмп, така и от безупречния вид на Мелания.
Новата любима двойка на САЩ бе приета в Белия дом от Барак и Мишел Обама, която също е известна с характерния си елегантен стил. За събитието тя носеше тъмночервена рокля с къс ръкав, която е произведение на любимия й дизайнер Джейсън Ву.

"Сега започва забавната част", каза Доналд Тръмп и обяви началото на встъпителния бал. Новият президент на САЩ се появи гордо хванал ръката на любимата си Мелания, която бе заложила на дълга рокля в цвят слонова кост на дизайнера Herve Pierre. Двойката показа изисканост и чар, докато беше на дансинга за първия си танц като президент и първа дама на САЩ под съпровода на емблематичната балада “My Way”. Визията на Мелания бе изчистена, но и в същото време ослепителна, заради интересния дизайн на роклята и симпатичния детайл – тънкият червен колан около талията й. Визията на стилната г-жа Тръмп беше завършена от елегантни бели обувки, дискретни бляскави обеци и разбира се от характерната за Мелания широка очарователна усмивка.