Автор
Woman.bg

McDonald's обясни защо хамбургерите им не се развалят

Бургерите на McDonald's могат да престоят с години, без да се развалят. По-рано тази година лекар от Небраска влезе в новините, след като показа Happy Meal на McDonald на 2 години с надеждата да убеди клиентите си да избягват веригите за бързо хранене.

Менюто изглежда почти непокътнато. Миналата година в интернет се разпространи история за хамбургер на McDonald's на 14 години, който все още не се е развалил.

Дейвид Уипъл, човекът, който е запазил бургера, твърди, че показва този артефакт на внуците си като пример за това как веригите за бързо хранене тъпчат продуктите си с консерванти и химикали. От McDonald's Канада обаче предлагат алтернативно обяснение на клиент, който задава на компанията въпроса защо бургерите й не мухлясват, пише Business Insider.

"Истината е, че хамбургерите на McDonald’s, пържените картофки и пилето са като всички останали храни и мухлясват, ако се съхраняват при определени условия," е споделил д-р Кийт Уоринът, програмен директор в отдела по хранителни науки и контрол на качеството към Университета в Гуелф.

Разберете какво е цялото обяснение на д-р Уоринър, с когото са се свързали от McDonald's ето ТУК!!!