Автор
Woman.bg

MAXITE - първият високоефективен любовен стимулант

На 12.09.2015г, есенният парти сезон в столица официално беше открит с едно изключително горещо събитие ‘Your Favourite Sin’, supported by Maxite в клуб Bedroom Premium на ул. Леге 2.

Малко след полунощ, центърът на нощна София беше взривен в атмосфера на предизвикателни танци и ефектно шоу, в която беше представен MAXITE - първият високоефективен любовен стимулант, който е 100% натурален! Продуктът е хранителна добавка и няма аналог на нашия пазар. Продава се без рецепта и действа дори в комбинация с алкохол.

MAXITE е специално създаден, за да помогне на мъже и жени от всяка възраст да водят пълноценен сексуален живот и в същото време да запазят доброто си здраве. Има благоприятни ефекти върху целия организъм. Повишава енергията и издръжливостта и подобрява имунната система. MAXITE е естествен продукт за повишаване на либидото, който увеличава сексуалния потенциал превъръща секса в дълго и уникално преживяване.

И по конкретно,
# Действие върху мъже
Води до пълна, силна и продължителна ерекция. Има благоприятен ефект върху преждевременната еякулация.
# Действие върху жени

Увеличава чувствителността и значително удължава удоволствието от сексуалния акт. Спомагайки за повече отделяне на женския хормон – естроген, MAXITE повишава сексуалното желание при жените.

Екипът на MAXITE споделиха, че изненадите, свързани с този продукт тепърва предстоят.