Автор
Woman.bg

Матраци елиминиращи болките и водни легла в Светът на мебелите

Колекция подматрачни рамки и матраци елиминиращи болките в ломбалната област ще бъдат представени на специализираната изложба за мебели на щанда на ГЕНОМАКС ООД.

Посетителите ще могат да тестват подматрачна рамка с вграден масажен комплект (технология допринасяща за допълнителен комфорт), матрак с вграден масажен комплект (комбинация между комфорта на зонираният матрак и вградената в него функцията за масаж) и матрак с вграден комплект нагреватели.

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ е трибуна за всички видове мебели и мебелни аксесоари, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Това е мястото в България, където се срещат производителите, търговците, творците и ценителите на красивия и практичен интериор. Превърнало се в най-чаканото мебелно събитие през последните години, то ще се проведе от 1 до 5 април 2014 г. в Интер Експо Център – София.

Водно легло патентовано от JAWA betten ще бъде представено на специализираното изложение. Уникалният продукт се състои от два различни хидродинамичени матрака и има ортопедични, хигиенични и отопляеми качества. Леглото удължава фазите на дълбок сън, като заема извивките на тялото и равномерно го подкрепя по цялата площ, по този начин намалява натискът около местата носещи по-голямо натоварване.
Какво е новото при матраци “Paradise”? Посетителите ще могат да видят и да текстват матракът Siana Silver - един от фаворитите в луксозната серия на марката. С разнообразно повърхностно оформление и латексовото си ядро, матрак Florencia Air осигурява масаж по цялото протежение на тялото благодарение на малките изпъкнали полусфери. Последното технологично нововъведение в грижата за човешкото тяло - Laguna Memory е матрак с допълнителен слой пяна - недеформируема и високоеластична.

На изложбата една от най-добрите фабрики в България за маси и столове от масив и фурнир - Рико Стил ООД ще представи новите си продукти. Посетителите ще видят последните модели столове и маси за ресторанти и хотели, за дома, стифиращи и сгъваеми столове и маси за тържества и празници на открито, столове и маси за учебни и болнични заведения, както и кресла с нов дизайн.
Контура Дизайн ще покаже собствена линия аксесоари за баня, които са 100% водоустойчиви, хигиенични и приятни на допир. Фирмата ще демонстрира и други продукти, произведени от композити с минерален произход 'Керок'. Дизайнерите на фирмата могат да предложат и различни индивидулани интериорни решения.

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ за трета поредна година ще се проведе заедно със специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ, на което изложители и подизложители от България и 20 други страни ще покажат разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина. Посетителите на двата форума ще могат да се възползват от безплатните консултации по интериорен и продуктов дизайн, предоставени от дизайнерите на група ЧЕРГА и сдружението DIBLA. На официална церемония по време на специализираните изложения ще бъдат обявени победителите за в конкурса „Българска Мебел на Годината“ 2014 г. Критериите, по които журито ще оценява експонатите, са иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид и функционалност. Отново своя глас ще може да дадат и посетителите. 5 ваучера от по 500 лв. са специалните награди, чиито печеливши ще бъдат изтеглени с томбола. Ваучерите са за продукти на тази стойност (или с доплащане) от фирмите изложители.

Присъединете се към Техномебел и Светът на мебелите във Facebook