Автор
Woman.bg

Маската, с която Ангелите се подготвят за шоуто на Victoria's Secret

Остава само един ден до най-зрелищното модно шоу на годината – ревюто на Victoria's Secret.

То за поредна година ще събере на едно място най-красивите ангели на бранда, които изящно ще дефилират със секси предложенията на марката, на фона на изпълненията на едни от най-известните имена в музикалния бизнес.

Звездните участничките в модния спектакъл, сред които новобранците Кендъл Дженър, сестрите Джиджи и Бела Хадид, както и ангелите-ветеранки Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Карли Клос и Лили Олдридж, вече пристигнаха в Париж, където ще се проведе шоуто тази година.

А как се подготвят те за предстоящето ревю ли? Ами със стриктен хранителен и тренировъчен режим, както и с разнообразни бюти хитринки, сред които е и маска за лице от 24-каратово злато. Една процедура с нея струва впечатляващите 300 долара и ако съдим по профилите на звездите в социалната мрежа, е най-голямото им разкрасително оръжие в последно време. Самият продукт подобрява еластичността и изглажда тона на кожата, а съдържащите се в него пептиди имат подмладяващ ефект. Маската също така съдържа хиалуронова киселина и екстракт от праскова, които дълбоко хидратират кожата ѝ придават допълнителен блясък.