Не е тайна, че макар да разполагат с козметика за хиляди долари и звездите прибягват до домашно направени разкрасителни продукти.

След като вече ви показахме домашната маска за лице на Ева Лонгория, днес решихме да ви запознаем с природните рецепти за блестяща коса и сияйна кожа, към които прибягва латино дивата Дженифър Лопес.

Маска за коса


За приготвянето на маската са ви необходими 200 мл. светла бира, 0,5 ч.л. зехтиново масло, 1 с.л. мед. Разбъркайте всички продукти добре, след което втрийте получената смес в предварително измита и все още влажна коса. Покрийте главата с шапка за душ и оставете маската да действа за около 15-20 минути. След това изплакнете добре косата с топла вода.

Четете още: Джей Ло обича своя Papi

Маска за лице

Продуктите, от които се нуждаете за приготвянето на тази разкрасителна маска, са 1 ч.л. кисело мляко, 2 ч.л. мед и 3-4 капки прясно сварен зелен чай. Смесете изброените съставки, след което нанесете получената смес върху лицето. Оставете маската да подейства за около 15-20 минути, след което я измийте с топла вода, а после и с хладка, за да стегнете порите.

Препоръчително е в началото да използвате маската 3-4 пъти седмично, а след това 1-2 пъти, за да поддържате резултата.

Четете още: Дженифър Лопес - по-уверена от всякога!