Автор
Woman.bg

Марлене Дитрих - злобна и дистанцирана алкохоличка

"Беше зла и дистанцирана алкохоличка, изневеряваше на съпруга си както с мъже така и с жени". Така известната актриса и певица Марлене Дитрих е описана от внука си, който е бил и неин мениджър.

Холивудската икона на стила и бисексуалността Марлене Дитрих всъщност е била студена жена и прекарала последните си години в апартамента си в Париж, опивайки се с алкохол и хапчета.

"Беше една от онези алкохолички, които никога не изглеждат пияни" обяснява внукът й на търг, на който продава личните вещи на Марлене. Обичаше храната, но всъщност беше булимичка. Това беше нейния избор, да се наслаждава на храната и след това да я повърне".

Дейвид нарича баба си още и зла и разказва как неговата майка, единствената дъщеря на актрисата, е била жертва на сексуално насилие.

Майка му е била изнасилена от детегледачката си и когато е разказала на Марлене, тя и отговорила: "Сега ти е по-добре нали? Жива си и ще продължиш да живееш с това."

По време на дългогодишния си брак с Рудолф Зибер, актрисата, която е родена в Германия, многократно му е изневерявала, както с мъже така и с жени. Сред нейните любовници били Джон Уейн, Кирк Дъглас, Франк Синатра, Грета Гарбо и Едит Пиаф.