Автор
Woman.bg

Марк Зукърбърг и съпругата му чакат второ дете

33-годишният основател на Фейсбук и съпругата му Присила Чан очакват своята втора рожба - отново момиченце. Новината дойде директно от фейсбук профила на щастливия баща, който в искрено послание споделя за чувствата и мислите на младото семейство.

Припомняме ви, че двойката има дъщеря Максима, която се роди през декември 2015.



"След трудностите, през които преминахме, за да имаме Макс, ние не знаехме какво да очакваме и дали изобщо ще имаме второ дете. Когато с Присила разбрахме, че отново ще ставаме родители, през главата ми мина една единствена мисъл – детето да бъде здраво и отново да е момиче", написа в личния си профил Марк.

В поста си той разказва как е израснал със своите три сестри, които днес са едни силни и умни млади дами. Те са го научили да бъде борбен и са го вдъхновили да се развива в множество области – музика, спорт, кулинария, кариера, изкуство и литература. Затова се чувства безкрайно горд и щастлив, че Макс ще има сестричка. Присила също има две сестри, с които са много сплотени и винаги могат да разчитат една на друга.

В края на своето изявление, Зукърбърк отбелязва, че всички ставаме по-добри, благодарение на силните жени в нашия живот – сестри, майки и приятелки. Той вярва, че заедно със съпругата си ще успеят да възпитат още една такава жена в лицето на тяхната нова рожба.